Благотворителната кампания в Синтагма продължава

17 август 2008

295_1124-2

И така, благотворителната кампания в Синтагма (вж предишната публикация), проведена в рамките на три месеца, ни убеди, че онлайн консултирането има право на живот и се приема като форма на контакт клиент-терапевт вече и в България. Статистиката от проведената двумесечна акция в Синтагма е красноречива: от над 500 онлайн сесии се възползваха хора с широк спектър от психични и поведенчески нарушения: паническо разстройство, агорафобия, сценична треска, булимия, затруднена преработка на загуба, психогенно главоболие, несъответствие в перцепциите за брака, агресивност в детска възраст и пр.

   Пълноценният и удовлетворяващ мисията на Синтагма (да предоставя съвременни и професионални психологически услуги) контакт с нашите клиенти ни мотивира да продължим благотворителната кампания вече не като отделна акция, а като политика на студиото. С други думи, всяка първа консултативна сесия онлайн продължава да бъде безплатна за клиентите на Синтагма.

За повече информация за условията на работа в студиото, очакваме вашите запитвания на електронна поща therapy@psyntagma.com. За по-бърза връзка може да използвате и програмата Скайп – абонатното име на студиото е psyntagma. Oчакваме ви!

Важно: Стремеж на студиото е да подобрява качеството на предлаганите услуги – Вашите обосновани критични или похвални коментари, пожелания или просто добри думи за нашата дейност са добре дошли. Очакваме ги на горепосочената електронна поща или тук, като коментари в блога.

Реклами

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: