Инициатор и идеен директор на Синтагма е Силвия Давидова – бакалавър по психология и отличник на СУ „Св. Климент Охридски“, магистър по Трудова и организационна психология (СУ „Св. Климент Охридски“), обучаващ се психотерапевт (психоаналитична терапия, краткосрочна мултимодална терапия, арт-терапия, терапия чрез творческо себеизразяване).

Освен като действащ консултант в Синтагма практикува още като съветник по детско-юношеско развитие в най-големия форум за родителстване BG-Mamma, в Портала за съзнателен живот (съвместно с д-р Тодор Първанов и Орлин Баев) и емоционален специалист към сдружение „Зачатие“ в традиционната инициатива Ден на репродуктивното здраве’08.

Къде можете да ни откриете?

За коментари, въпроси и препоръки, свързани с дейността ни, можете да се свържете по електронната поща:

office@psyntagma.com

За записване на консултация, моля, изпращайте кратко описание на Вашата заявка на електронната поща, посочена по-горе. Заявката Ви ще ни даде възможност за записване на час за консултация или за пренасочване към колеги, компетентни по Вашия проблем. Моля, използвайте следния e-mail: therapy@psyntagma.com

Ако желаете по-бърз контакт, използвайте Skype – потребителското име на студиото е psyntagma. Има възможност за провеждане на онлайн консултации и терапия за хора, живеещи извън гр. София. За повече информация – не се колебайте да се свържете по един от посочените начини.

Реклами
%d блогъра харесват това: